torstai 28. toukokuuta 2015

kuntotesti

Tiistaina oli jumpalla pienimuotoiset kuntotestit. Vatsat, kyykyt ja punnerrukset, aikaa 30 sek./liike. Vatsoja meni 19, tulos: hyvä. Punnerruksia (naisten) 26, tulos: erinomainen ja kyykkyjä 27, siinäkin erinomainen tulos! Kiva oli huomata, että sai tehtyä noinkin paljon, tosin vatsojen tulos jäi sylettämään, koska yli 20:lla olis saanut erinomaisen tuloksen..

Kuntotestin jälkeen jäi kivasti aikaa lyhyelle juoksulle ennen HIITtiä ja hilpastiinkin melko reipasta tahtia kaks kilometriä. HIITissä oli vaihtunut ohjelma ja viimesissä liikkeissä ei jalka tahtonut enää nousta. Posket kirkuvan punaisina raahauduin pukukopille ja jalat tutisten fillaroin kotiin. Onneks jaksoin illalla venytellä hyvin, eilen ja tänään jalat on ollu melko tukossa, mutta paljon vähemmän kun mitä luulin.

Nyt on siis ollu kaks välipäivää jumpalta, huomiselle on haaveissa sali ja lauantaille kuulatunti. Onneks noi hyvät kelit ei haittaa jumppainnostusta kun tykkään lähtee jo aamusta liikkeelle! Päivät voikin sit olla pihalla ja kerätä D-vitamiinit talteen,eikä tumma läskikään ei näytä niin pahalta kun valkoinen!

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti