lauantai 11. huhtikuuta 2015

sairastuvalta jumpalle

Paljon onkin tapahtunut sitten edelliskirjoituksen. Viime viikolla pääsin neljästi jumpalle, torstaista sunnuntaihin, pari kahvakuulatuntia, juoksu + sali ja yksi spinning. Sunnuntaiaamun spinning kulki vielä mallikkaasti, mutta kotona riehunut vatsatauti kaatoi muorin illasta petipotilaaksi. Hirveetä ravia vessan ja sängyn väliä kesti puoli vuorokautta ja olo oli varsin kevyt ja tyhjä muutaman päivän. Kolmeen päivään ei ruoka tahtonut maistua ja olo oli melko kehno. Eilen kävin viikon ekan kerran jumpalla. Intervallimeiningillä juoksumatolla hurahti 20 min ja kilometrejä kertyi kolme! Perään vielä 25 minuutin pikaspinning. Se oli hyvä setti se! Loppurutistuksena parit vatsalankut!

Puntarillakin pyrähdin ennen jumppaa, 65,9 kg, jei! No, ensi kerralla se varmasti on vähän enemmän, varmaan vielä taudin peruilta elimistössä on niukemmin nestettä, mutta silti hymyilytti niiiiin paljon nuo lukemat! Alkujaan suunnittelin tavoitteeksi sen 65 kg, mutta kyllä mieluummin sinne lähemmäs kuuttakymmentä sais paino humpsahtaa!

Huomenna olis taas aamuspinning. Tälle viikolle tulee siis vaan kaksi jumppakertaa. Ensi viikolla sitten taas Mies tulee tortsaina työreissuiltaan ja jumpalle pitäis päästä neljästi.

Aurinkoisin kevätterveisin

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti