torstai 2. huhtikuuta 2015

puntaria ja aamukuulaa

Viime torstaista maanantaihin oltiin reissussa! Huippu reissu ja paljon herkkuja, mutta niin parasta on tulla takasin kotiin <3 Alkuviikko menikin taas totutellessa normaaliin ruokailuun ja namujen välttelyyn! Pieniä repsahduksia on tullut pitkin viikkoa, mutta eilen sain suljettua herkkuhanat taas kokonaan. Kahvipulla tms. "pientä" nääs meni joka päivä. Tiistaina tein kotikahvakuulajumpan ja tänään pääsin aamun tunnille! Reissusta tarttu mukaan parit uudet jumppatrikootkin ja tänään testasin niistä pinkkejä! Kaaduin viime viikolla pyörällä ja mun parhaisiin jumppahousuihin (samoin kun toppahousuihin ja polveen) tuli vekki!

Puntarilla ei ollut kovin mairittelevaa kerrottavaa, 67,2 kg. Ei onneks hirveesti plussaa edelliskertaan, lisäläski oli niiiiiin arvattavissa, ettei edes ärsyttänyt. Pääsiäisen pyhinä pitäis onnistua jumpat joka päivä, joten kohti kesäkuntoa taas mennään (tai ainakin yritetään)!

Toverilta sain muutaman Fit-lehden ja siitä innostuneena taidan käydä kokeilemassa taas salitreenejä. Nyt onkin mennyt taas monen monta viikkoa pelkkien jumppien kimpussa. Persposket lurpottaa tyhjyyttään, pitäis saada muhkeimmiksi. Paras apu siihen löytynee salilta.. Lehdestä löytyy suoraan muutama pyllytreeni, joten eikun hommiin!

Mukavaa pääsiäistä, mä vedän suklaamunat vaikka ens vuonna!

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti