perjantai 17. huhtikuuta 2015

ystäväni vaaka ja mittanauha

Jumppaviikko on taas lähtenyt mukavasti käyntiin. Olosuhteiden pakosta (Mies töissä) alkuviikosta oli kolme välipäivää, eikä kotonakaan kuula viuhunut. Laiskuus... Onneks herkkuhanat on pysyneet melkein kiinni, keskiviikkona repsahdin 200 g:n irtsaripussiin. Siinäkin oli ehkä neljännes liikaa, mutta vedin koko pussin kun en viitsinyt jättää muutamaa namia pussin pohjalle!

Eilen pääsin jumpalle ja kahvakuulailemaan heti aamusta. Vyötärö on kavenutut  yhteensä 6 cm, eli nyt 83 cm. Puntari oli myös armollisella tuulella, eilisen lukema 65,5 kg, eli pudotettuja kiloja 7!!!  Allit ei repsota enää ihan niin pahasti ja pari entistä jumppapaitaakin on kokenut uuden tulemisen! Onneks eivät menneet kirpparilla kaupaksi! Olo on ihan huikee ja aina vaan paranee kun entisiä vaatteita alkaa mahtumaan päälle ilman, että saumat ratkee!

Tänäänkin olin kuulailemassa jo ysiltä. Piti mennä kympiltä HIITtiin, mutta vauva halus herätä niin aikaseen, etten malttanut odotella vaan polkasin aiempaan jumppaan. Huomenna voiskin olla spinning- tai juoksupäivä, sunnuntai samoin ja maanantaina sitten sinne HIITtiin. Mies onkin vaan kaks päivää töissä ens viikolla, joten välipäiviä tulee vaan pari!

Solakoin terkuin

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti