torstai 30. huhtikuuta 2015

puntaripäivä

Moi! Viikon kolmas ja viimeinen jumppa takana. Tällä viikolla onkin ollut pikkusen erilaista treeniä. Oon innostunut taas salihommista ja kaikkina kolmena kertana jumpat on ollu mallia juoksu + sali. Maanantaina 5 km juoksua (33,5 min) ja ihanan hapottava pylly- ja jalkatreeni päälle, tiistaina 5 km juoksu (muutama sekunti edelliskertaa nopeemmin, tietty!) ja olkapää- ja hauistreeni. Tänään 6 km (39min 35 sek) ja ojentajaa ja punnerrusta kaveriksi. Ensimmäisen kerran meni 10 punnerrusta miesten tyylillä! Oonkin hurahtanut punnerruksiin ja siinäkin lajissa on tavotteet asetettu. Aluks hyvä jos jaksoin tehdä pari suorilla jaloilla, mutta yllättävän nopeesti oon päässyt kymmeneen, seuraava tavoite on 15 jne..

Puntari näytti 65,3 kg ja napa on kuroutunut taas vähän selkärankaa kohti, nyt 81 cm. Kadonneita senttejä yhteenä 8 ja kiloja kivasti - 7,2! Tiistain aamupaino oli jumpalla 64,5 kg, mutta merkkaan nyt tän iltapäiväisen lukeman muistiin!

Mahanahka on alkanu lurpottamaan ikävästi. Salaa jo toivoin, et voisin laihtua ilman nahkapussia vyötäröllä, mutta haaveeksi jäi.. Toivottavasti se ajastaan kuroutuu ja joskus vois vielä pukeutua bikineihin ja näyttää ihan soivalta peliltä!

Vappu menee rauhallisissa tunnelmissa ilman skumppia ja munkkeja. Kauppareissulla sorruin vähän irtsareihin, tällä viikolla ei repsahduksia ookaan (vielä) sattunut!

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti