perjantai 8. toukokuuta 2015

alamäki

Surkeista surkein jumppaviikko ja herkkuja on vedetty kaksin käsin vapusta lähtien. Vappuaatto meni rauhallisissa merkeissä, mutta vappupäivänä lähdettiin serkkujen luo reissuun ja sieltä kaverisynttäreille ja sieltä mummolaan. Muutama päivä menikin sit sellasessa sokerihumalassa, että huh huh!! Kahvipöydästä toiseen ja namuja kilokaupalla kakkujen perään! Maanantain juoksu tuntuikin enemmän kun raskaalta, takamus ja maha vaan hytkyi askelten tahtiin ja muutenkin meno oli niin kankeeta! Vähän pyllytreeniä juoksun jälkeen ja hyvällä fiiliksellä kotiin! Jotenkin vaan ne herkkuhanat oli jääny auki ja illalla napsuttelin vähän suklaata. Tiistaina alkoi ensimmäinen mukula yskiä ja keskiviikkona toinen. Kaktus pesiytyi mamman kurkkuun torstaina ja olo oli vetämätön. Lisää herkkuja elämää piristämään ja sillä tiellä ollaan siis oltu koko viikko. Hirvee morkkis ja puntarissa tyly lukema, 66 kg. Voi kyynel!!!

Nyt alkaa vointi olemaan jo ihan jees, tämän päivän vielä huilaan, mutta aamulla olis spinning. Mikäli tuon jääkaapissa lymyilevän täytekakun jälkeen kykenen, niin kiva olis päästä pitkästä aikaa taas jumpalle! Muuten pyhitän huomisen lapsille. Ajatella, Mukula nro 1 on jo melkein neljä ja minineitikin täyttää jo ensi kuussa vuoden! Mä en kestä miten nopeesti tää aika menee!

Mies on töissä vaan maanatain ja tiistain, joten lupaan jälleen kerran parantaa tapani. Pitäis vissiin laittaa joku dobermanni tonne herkkukaappiin, joka puris mun käden poikki jos sieltä yritän jotain napsia. Mitenkä se on taas niin vaikeeta olla tunkematta kaikkee törkyä huiveliin?!?

Sokerihuuruisin terveisin

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti