maanantai 25. toukokuuta 2015

ennätysjahdissa

Uusi viikko pyörähti taas käyntiin. Viikonloppu meni jumpatta ja "hyvin" syöden. Oli vähän sushi-iltamaa ja kaverisynttäriä. Viime viikon jumppasaldo: kaksi juoksua ja yksi kuulatunti. Neljää kertaa havittelin, mut eilen laiskotti niin vietävästi, etten vaan jaksanu lähtee. Tänään puntarissa lukema 65,3 kg ei aiheuttanut suurta riemua, mut ei kai viikonlopun esityksillä muuta voinut odottaakaan.

Tänään kävin juoksemassa, ekan kerran meni 7 km 45 minuutissa, eikä tuntunut edes pahalta! Viikonloppuna otettiin Kaverin kanssa punnerruskisa ja siinäkin tuli uusi enkka, 22 punnerrusta jalat suorina. Kiitos "lievän" kilpailuhenkisyyden, ennätys parani kerralla kymmenellä punnerruksella!

Tällä viikolla on jumpalla kuntotestit, huomenna mennään Toverin kanssa siis sinne! Punnerruksia, vatsoja ja kyykkyjä luvassa.

Ilmotin tänään töihin, että palailen sinne joulukuun alussa. Nyt on siis puolisen vuotta aikaa treenata ja pitää muutenkin huoli itsestä! Ensi viikolle sain kasvohoitoajan, kampaajalle on vielä soittamatta. Lauantaina ostin uudet farkut! Myyjä ehdotteli S- tai M-kokoa soviteltavaksi kun hypistelin ällän housuja. Mukaan lähti kaunokaiset kokoa 28/34?!? Tyttöjen kanssa jo haaveiltiin pientä terassireissua perjantaille!

Tämän viikon tavoitteena on minimissään neljä jumppaa ja uusi selkäranka, käsi kun vaan ei tahdo pysyä herkkulootasta erossa!

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti