perjantai 15. toukokuuta 2015

treeniviikon puoliväli

Tällä viikolla tähän mennessä on kaksi jumppaa tehtynä. Yksi juoksu, noin 6 km ja pepputreeni lisänä. Tänään pääsin aamusta pitkästä aikaa HIITille ja sitä ennen 20 min juoksua, vähän reilu 3 km. Jotenkin erikoisen pahalle tuntui HIITti, reidet tuntu olevan ihan täynnä sementtiä eikä mikään liike ollu mukavaa, mut taistellen tunti loppuun ja kyllähän se mahtava fiilinki tuli sitten muutama minuutti jumpan loppumisen jälkeen!

Maanantaina onkin jännää. Varattiin Toverin kanssa ajat kehonkoostumusanalyysiin ja sen jälkeen mulla on tapaaminen PT:n kanssa. Oon joskus sata vuotta sitten käyny siinä analyysissä (2008 tai 2009?), lieköhän vanhat tulokset enää on tallessa. Parempi ehkä ettei olis, niin ei tuu surkua niitä vertaillessa.

Puntarillakin kävin tänään, 65,3 kg eli tais olla sama kun viime viikolla. Joitakin vanhoja vaatteita oon sovitellut, mm. ihana jakku, jonka jo vuosia sitten oon haudannu Toivo elää- pinoon ja kappas, kappas, sehän mahtui päälle ja vielä kiinnikin niin, että kaikki napitkin meni kiinni eivätkä edes natisseet liitoksistaan! Kaupungiltakin lähti mukaan ärhäkän pinkki treenipaita! Vaatekaapin sisältöä pitäis uusia, kaikki mustat kaavut joutais romukoppaan ja tilalle löytää jotain herkullista ja istuvampaa. Kampaajalle ja kasvohoitoonkin ajattelin mennä ensi viikolla.

Huomisaamulle on kuulatunti varattuna ja sunnuntaina on spinning. Tälle viikolle pitäis siis tulla neljä jumppakertaa.


Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti