maanantai 18. toukokuuta 2015

kehonkoostumusanalyysi ja pt-tapaaminen

Nyt on analysoitu keho ja tulokset oli ihan jees. Pituus 171,9 cm, paino 64,6 kg. Rasvamassaa 16,3 kg ja rasva% 25,2. BMI 21.9. Kaikkinensa normaali vartalo. Seuraava tavoite: painoa pois ja lihasta lisää. Turhaan stressasin etukäteen mittautuloksia, ajattelin, et rasva% olis lähemmäs kolmeakymmentä ja mut määriteltäisiin keskivartalolihavaksi. Nyt ho&%¤ona treeniä ja uudet mittaukset syksyllä!

PT-tapaaminen oli myös mielenkiintoinen. Tehtiin alkuun liikkuvuutta lisääviä harjotuksia lähinnä yläselälle, se nimittäin on niin pirun jumissa vauvan kantamisesta. Keppi- ja kuminauhajumppaa ja erilaisia kiertoja. Vatsa- ja peppujumppaa ja salilaitteiden opettelua. Samalla vähän kyselin miten kantsis treenailla, toistomääristä salilla ja aerobisesta treenistä myös. Ei tullut mitään totaalisen uutta infoa, mutta vähän uusia eväitä varsinkin tohon salihommaan.

Punnerrusenkat on tätä nykyä 12, niiden tekeminen on välillä unohtunut, mut silloin tällöin tulee kokeiltua vieläkö saan kymmenen. Aika helposti se jo menee, eli kohti viittätoista vaan!

Syömispuoli taas on tökkinyt niin hitokseen. Herkkupäiviä on tullut ihan luvattoman paljon. Ei nyt mitään sokeriövereitä päivittäin, mut silti.. Bikinikausi sen kun lähenee ja nyt jos koskaan pitäis olla topakkana herkkujen kanssa, mut kun EI PYSTY! Muuten suht peruseväillä pystyy menee, mut seireenien laulu on ihan leikkipeliä ton namukaapin kutsun rinnalla!!!!! Yks Bullin Patukka (Fitbarin juustokakkuprotsuherkku) auttaa suurimpaan tuskaan, eikä sekään ihan sokeriton oo.

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti