torstai 26. maaliskuuta 2015

spinningistä reissuun

Mies tulikin eilen jo iltapäivästä kotiin, joten pääsin kahvakuulailemaan. Mukava tunti ja puntari näytti ennen jumppaa 66,9 kg. Ihan OK. Maanantaina ja tiistaina laiskottelin, enkä liikkunut pientä vaunuilua enempää. Ruokapuoli on rullannut mainiosti. Tänään oli aamuspinning, johon sain houkuteltua Toverin matkaan. Eka spinning vuosiin missä on ohjaaja psyykkaamassa, oon harrastellut MyRideja viime aikoina. Taidan tykätä ohjaajattomista spinningeistä nykyään enemmän, vaikka ei mitään valittamista tämän aamuisessa ohjaajassa ollutkaan ja mukavat musiikitkin oli kyytipoikana! Toveri ei lämmennyt mukaan spinninghuumaan, mutta lupasi tulla kaveriksi uudestaan 45 min. tunnille MyRideen..

Nyt on kassit ja pussit pakattu, neljän päivän perhereissu Etelä-Suomeen voi alkaa. Eka yö ollaan anoppilassa ja kaksi seuraavaa hotellissa ja sitten taas  puolivälissäkotimatkaa yön pysähdys anoppilassa uudestaan. Otan varmuuden vuoksi lenkkarit matkaan, jos vauva haluaa tapansa mukaan herätä kuuden pintaan, niin voidaan miesväen heräämistä odotellessa käydä vetäsee aamuaeroobiset vaunuillen! Aurinkoa viikonlopuksi, pliiis!

Kyläpaikkoja neljään päivään mahtuu varmaan viisi ja siskon pikkuneidin nimijuhlatkin on lauantaina, joten kahvia ja pullaa on luvassa lähipäiville! Anopin herkkupannari varmaan höyryää jo uunissa, joten ens viikon punnitus ei ainakaan miinusta näytä! Silti hyvillä mielin reissuun, moro!!!!

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti