sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

hyvin syöty, huonosti jumpattu

Tämän viikon vois pyyhkiä muistista kokonaan, ainakin mitä laihikseen tulee. Mummolassa aloitettu herkuttelu kesti koko viikon ja jumppakertojakin tuli tälle viikolle vaan kaksi (+ kaksi hiihtoa). Perjantaiaamun huikee HIITti ja tänään spinning. Pyörä surrasi kuin unelma eikä viikon herkuttelut hidastaneet tahtia. Hiki ei vaan helmeillyt otsalla vaan tipahteli iloisesti lattialle asti! Jalat oli tunnin jälkeen makaronia!

Eilinen ilta aikuisten kanssa oli myös napakymppi! Lähdettiin Toverin kanssa kahdeksan jälkeen kamun luo ja kotiin tulin puolen yön kantturoissa! Kaksi lasillista punkkua, muutama leivos ja armoton namukasa myöhemmin olo oli turpea, mutta onnellinen! Ihanaa olí taas nauraa tutulla kaveriporukalla ja unohtaa arjen meinigit ja vaan nauttia tähtitaivaasta ja maailman parhaista ystävistä!

Puntari näytti aamulla surulliset 67,7 kg, yhyy! Tuleva viikko on myös jumpallisesti sieltä ja syvältä, sillä Mies on maanantai-keskiviikko reissuhommissa ja sit ollaankin koko perheellä reissussa torstaista sunnuntaihin. Torstaina aukee ainut mahdollisuus aamusta jumppaan, eli kotikuulaa täytynee harrastella alkuviikosta. Koska jumppailut jää minimiin täytyy skarpata ton ruokapuolen kanssa. Tänään on ollut niin armoton namuntuskapäänsärky koko iltapäivän ettei mitään rajaa! Olo on kun laihiksen alussa. Sitä se viikon mättökuuri sai aikaan...

Lukko herkkukaappiin ja selkärankaa taas kasvattamaan

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti