tiistai 3. maaliskuuta 2015

vedossa taas

Viikonlopun synkistelyt on synkistelty ja nyt porskutetaan taas täyttä höyryä eteen päin! Sunnuntai oli herkuton päivä ja sillä tiellä ollaan edelleen. Eilen käivn HIITissä. Tuskainen puolituntinen, kyllä huomasi, et herkkuja oli napsittu kaksin käsin monta päivää. Mainio fiilis jumpan jälkeen motivoi taas jatkamaan herkuttomuuttaa. Tänään olin vatsa-peppu -tunnilla, se kulki jo keyemmin. Huomisaamuna on ysiltä taas spinning ja torstaina kuulatunti. Loppuviikolla jumpat pitääkin sit tehdä kotona.

Eilen käväisin puntarilla ja ihme kyllä painoa ei ollut tullut lisää, vaaka näytti 68,5 kg. Masukin on hieman pienentynyt, ympärysmitta nyt 85 cm. Terveelliset syömiset rullaa taas eikä mielitekoja oo muutamaan päivään ollut.

Ensi viikon alussa laihdutusprojekti joutuukin tosi koetukselle. Mies on töissä toisella paikkakunnalla osan viikkoa, ehkä jopa ma-pe. Jumpalle pääsen siis max. kolmesti viikossa, joten huomenna täytyy lähtee kahvakuulaostoksille, lisäpotkua kotijumppiin. Työkomennus kestää näillä näkymin toukokuun alkupuolelle.

Rouva K 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti