sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

viikon summaus

Taas yksi viikko lopuillaan. Ei aihetta suuriin hurraa-huutoihin, mutta ei mikään pettymysten viikkokaan. Kolme jumppaa, eli yksi HIITti, yksi vatsa-peppu -jumppa ja spinning. Sitten tulikin kolmen päivän tauko ja tänään avasin ulkojuoksukauden. Tiet oli jo kohtalaisen sulat ja muutenkin jalka liikkui mukavasti. Lenkki oli melko lyhyt, joku 3-4 km, mutta ylämäet kiihdyttelin kunnolla, muuten hölkyttelin melko hissukseen. Aikaa meni noin puoli tuntia.

Nyt tulee taas Miehen töiden takia kolmen päivän paussi jumpalta, mutta alkuviikosta pitää terästäytyä kotijumppien kanssa. Kolmelle jumpalle yritän loppuviikosta selviytyä. Sen on näitten viikkojen aikana oppinut, että liikaa ei voi suunnitella tulevaa viikkoa jumppien suhteen, kun aina tulee muutoksia. Jos ei Miehen työvuorot vaihdu niin sitten mamma on yövalvomisista hapoilla, ettei jumpalle lähtemisestä tuu mitään. Pakko välillä vaihtaa jumpat päikkäreihin ja yltiöväsyneenä ei kyllä paino tipu sitten kirveelläkään.

Herkuttelu pysyi melko maltillisena tällä viikolla. Perjantaina kyllä reviteltiin BonBonin uuden salmiakkipussin kanssa ja lauantainakin otettiin vähän jätskiä ja pähkinöitä. Muuten ruokailut meni melko nappiin, perjantaina tosin käytiin tyttöjen kanssa kiinalaisessa, mutta sielläkään en vetänyt koko seisovaa pöytää parempiin suihin ja yritin ottaa myös reilusti salaattia. Mut joo, santsasin kertaalleen ja kakkukahvit meni myös jälkkäriksi..

Tuleva viikko siis muuttaa meidän perheen arkea melkosesti. Mies lähtee osaksi viikkoa hommiin vajaan parin sadan kilmometrin päähän ja mä jään  lasten kanssa kotiin. Toivottavasti neitonen ei halua harjoitella uusia muuvejaan kaikkia öitä. Onneks viime yö oli taas jo vähän parempi. Imetystäkin pitäis vähän vähennellä, et noi tuhdimmat eväät alkais hiljalleen kelvata.. Neuvolassa sain viime viikolla noottia kun kiinteitä ei mene tarpeeks suuria annoksia..Äitin suu avautuu kaikelle vähän liiankin hyvin, mutta neitonen se napsauttaa luukun kiinni parin lusikallisen jälkeen..

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti