perjantai 20. maaliskuuta 2015

tilannepäivitystä

Moi! Tässä on mennyt reilu viikko viime postauksesta. Läppäri on Miehelle reissuhommissa mukana, enkä viitsi kännykällä kirjottaa, siksi en oo päässyt aikoihin päivittämään kuulumisia. Olin lasten kanssa alkuviikon mummolassa, joten ihan priimasti ei oo syömisten kanssa mennyt.. Viime sunnuintaina kävin kävin aamuspinningissä, maanantaina ja tiistaina oli huilipäivät, keskiviikkona kävin kahdesti hiihtämässä ja kerran pulkkamäessä, torstaina kävin myös hiihtolenkillä ja kyytipojaksi pulkkailua. Viimeks sukset on ollu jalassa ehkä viis vuotta sitten. Mitä mainioin keli, aurinko paistoi ja + 8 astetta! Kertaalleen vedin kunnon pannut ja oikeessa pohkeessa on nyrkin kokoinen mustelma! Allit huutaa, mutta ah, että oli ihanaa! Harmi, että ei taida kauheesti tulla enää hiihdeltyä tänä talvena!

Eilen tultiin vasta kotiin, joten aamulla pääsin viikon ekan kerran jumpalle. HIITti aamulla ei kulkenut ihan niin kevyesti kun viikko sitten, mutta tuli tehtyä ihan täysillä ja ihana hyväpaha olo palkinnoksi! Huomenna aamulla lenkille ja sunnuntaiksi aamuspinningiä suunnitteilla. Puntari näytti tänään tasan 67 kg. Ihan ok, kahvipöytäherkkuja meni nimittäin päivittäin tällä viikolla..

Huomenna on myös luvassa aikuisten hauskaa saunan ja paljun merkeissä ystävän luona. Vauva nukkuu nykyään loistavasti, joten iltaimetyksen jälkeen alkaa äidin vapaailta! Hirmu railakasta iltaa ei kuitenkaan ole luvassa, sillä haluun olla skarppina yheltätoista spinnaamassa! Lasi tai kaks punkkua, mutta eniten odotan hauskaa seuraa ja huonoa huumoria! Ja ehkä vähän namujakin..

Ei ihan Mäkäräisen Kaisa, mutta melkoinen latujen kuiningatar kuitenkin

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti