torstai 12. maaliskuuta 2015

mittailuja,unta, onnea ja iloa!

Ah, tänään pääsin taas viikon tauon jälkeen jumpalle. Mies tuli eilen kolmen päivän työreissulta kotiin, lenkillä kävin sunnintaina ja tiistaina. Kylläpä kahvakuulatunnilla oli huikeeta heti aamusta, omaa aikaa kunnolla ensimmäisen kerran koko viikolla. Mieltä ei ainakaan pahentanut puntarilla käynti! Tuumin, että mooonta päivää huonolla liikunnalla ja eilisen herkuttelulla ei hymy puntarilla irtois, mutta: MÄ PAINAN NYT 66,5 KG!?!? Piti vielä jumpan jälkeen tarkastaa, etten kattonu lukemia väärin, mutta totta se oli! Vyötärö 85 cm. Koko päivän oon muikistellut ihania lukuja. Alunperin suunnittelin olevani tyytyväinen, jos pääsen 65 kg:n tavoitteeseen, mutta nyt uusi tavoite on 63 kg, mieluummin vaikka lähemmäs sitä kuttyakymmentä.. Sen verran elastico on tuo keskivartalo ja nahan alla on vielä kilotolkulla läskiä, että hommat jatkuu! Mut jei, kuusi kiloa tänä vuonna jo karistettu!

Lempeetä unikouluakin on pidetty meillä nyt kolme yötä. Viime yönä neito nukkui yhdeksän tuntia putkeen!!!! Ja pienen silittelyn jälkeen vielä kolme tuntia lisää! Aivan uskomaton olo, kun on nukkunut pitkästä aikaa kunnolla ja niin mallikkaasti on mennyt tämä unikoulu, että näyttäs siltä, että jatkossakin mammalle on luvassa piiiiitkiä yöunia! Ensimmäisenä yönä oli 2 x 20 min protestia nukahtaa omaan sänkyyn, sen jälkeen tassuttelu on kelvannut ilman huutoja ja silittelyä riittää pari minuuttia ennen nukahtamista! Aivan käsittämätöntä, miten pieni ihminen voi oppia noin nopeesti ja miten nopeesti suurempi ihminen unohtaa miten pahalta se yövalvominen tuntuukaan. Unikoulun kylkiäisenä myös yöimetys on loppunut, päivisin tissittelykertoja tulee noin kuusi.

Koko elämä rullaa siis mitä ihanimmin tällä hetkellä. Oon niin megatyytyväinen, et paino on pudonnut. Nyt jännätään mitä lukemille tapahtuu kun saa nukkua öisin kunnolla! Toivottavasti päästään pian alle 65 kg:n. Tosin energiaa vievää imetystä on nyt ehkä kolme kertaa vähemmän vuorokaudessa.. Mies on kotona maanantaihin asti, eli ainakin neljänä päivänä pääsen jumpalle. Jos jaksan, maanantaiaamunakin ois sauma käydä aikasella jumpalla tai lenkillä..

Tänään sipaisin vielä alkuillasta mun peruslenkin ylämäet kiihdytellen, noin puolen tunnin kierros (3-4 km), eli periaatteessa kaksi jumppaa tälle päivälle. Huomenaamulla pääsen taas HIITtiin, lauantaiksi suunnitteilla kahvakuula ja sunnuntaiaamuun spinning!

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti