tiistai 24. helmikuuta 2015

hapottaa

Uusi viikko on taas pyörähtänyt käyntiin. Eilen lipsuttelin crosstrainerilla ja juoksumatolla ennen HIITtiä. HIITissä oli vaihtunut ohjelma, koko puolituntinen oman kehon painolla. Ensin ajattelin, että nythän tämä on helpoksi muuttunut, mutta kylläpä se oma ruoto painoikin! Hirveitä ihania burpeita, paljon askelkyykkyä ja keinukyykkyjä, joista en ollut aiemmin kuullutkaan. Jalat ylös selällään ollessa ja sieltä heiluriliikkeellä kyykyn kautta hyppy. Nuori miesohjaaja ponnahti pupun lailla lattialta ylös. "Heilurikyykky in my ass, kokeilehan poika synnyttää ja tuu sitten huutamaan, että vauhtia, vauhtia!", puhisin mielessäni, mutta kun tekniikka löyty, niin sitähän pääsikin ylös! HIITti on mun ehdoton suosikkijumppa ja rakastan sitä hyvää pahaa oloa joka tunnin jälkeen on!

Tänään kävin vatsa-peppu -jumpassa. Mieletöntä poltetta pyllyssä ja kerrankin tehtiin paljon myös vatsoja pitkin tuntia. Huomenna olis aamuysiltä spinning, tykkään eniten aamujumpista. Torstaille ja lauantaille oon myös suunnitellut jotain urkkaa, eli tavoitemäärä tälle viikolle on viisi jumppaa.

Lauantaina käyn seuraavan kerran puntarilla. Nyt oon käyny melkein joka päivä, vaikka alkujaan päätin punnita itseni vaan kerran viikossa. Sekin on vissiin melko tiuhaan.. Siitä vaan tulee niin hyvä mieli kun lukemat pienenee!

Ruokapuoleen en vielä oo hirveesti puuttunut. Maitoa mä juon tosi paljon, nyt oon vähentänyt sen juontia niin, että yhdellä aterialla saa ottaa maitoa, muuten juon vettä. Ja pahimpaan makean tuskaan Pepsi Maxia! Tavallista kotiruoka kahdesti päivässä, pitäis kehitellä jotain uusia reseptejä, jotka maistuis pieneenkin suuhun. Tuntuu, että aina on vaan niitä samoja tarjolla. Makaronilaatikkoa tänään. Eri kasvisten määrä on onneks lisääntynyt, kun keittelen vauvalle samalla eri sekoituksia.

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti