perjantai 13. helmikuuta 2015

reissussa rähjääntynyt

Tänään palattiin kotiin viiden päivän reissuilun jälkeen. Liikunta jäi olemattomiin ja ruokailut oli sitä sun tätä. Terveelliset aamu- ja iltapalat ja päiväruoatkin oli ravintolassa, mutta salaattipainotteista eikä yhtään pizzaa tai hampurilaisa! Kertaalleen sorruttiin irtsareihin ja laskiaispulliakin meni pari..Kokonaisuudessaan oon melko tyytyväinen, olis voinu mennä huonomminkin.Ihana oli olla poissa arkiympyröistä ja kerrankin olla koko perheen voimin rentoutumassa. Ja siskon vauva oli tientenkin mitä ihanin. Voiko ne oikeesti olla noin pieniä?!? Oma neiti 7 kk näytti niin mörssäriltä vastasyntyneen rinnalla.

Huomenna aamusta polkasen taas jumpalle. Oonkin odotellut koko viikon, et pääsis taas hikoilemaan. Puntari tuskin näyttää kivoja lukemia, mutta nyt on palattu taas ruotuun ja aletaan hilaamaan painoa alas! Kahvakuulatunnin nettivaraukset on täynnä, pitää mennä aikaseen varaamaan paikka sinne. Juoksukaan ei oo huono vaihtoehto, jos en tunnille mahdu.

Otin pari kokovartalokuvaakin maanantaina. Jos kehtaan niin laitan ne joku päivä näytille. Pikkusen on masu pienentynyt, mutta melko karvasta katseltavaa se silti on. Toveri on alkanut ottaa uuden kuvan joka pudotetun kilon jälkeen. Hyvä idea, aion matkia!

Loman jälkeen arkeen palaten

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti