sunnuntai 15. helmikuuta 2015

menneestä viikosta

Menneestä viikosta ei ole mitään hyvää sanottavaa laihduttajan vinkkelistä. Lauantaina en päässyt jumpalle, jalkapöytä kipeytyi yöllä. Eilen oli vielä kaverin kolmekymppiset, liikaa kakkua ja muutama sihijuoma. Oli kyllä huippua olla piiiitkästä aikaa ilta aikuisessa seurassa ja käydä vähän tanssimassa. Kellokin lähenteli puolta yötä kun kotiuduin! Rentoutumisen näkökulmasta tämä viikko oli siis mitä mainioin! Katsotaan huomenna puntarilla mitä nautiskelu on saanut aikaan.

Huomiseksi varasin HIITin, tiistaille tuleekin miehen töiden takia välipäivä. Keskiviikosta perjantaihin pitäis myös jumpat onnistua, eli suunnitteilla on päästä neljästi ensi viikolla jumpalle.

Jotain tiivistymistä on vartalossa tapahtunut, sillä eilen hippavaatteita sovitellessa kokeilin myös mun "toivo elää"- farkkusortseja ja ihme kyllä ne sujahti jalkaan. No, sujahdus lienee vähän väärä termi.. Kuitenkin pöksyt menivät kiinni ilman suurempaa taistelua vetsakarin kanssa! Kesällä taisin niitä viimeks kokeilla, eikä vetskarin puoliskot ylettäneet edes yhteen. Olin synnyttänyt muutama viikko aiemmin. Vielä siihen sortsinkaulukseen jäi melko turski läskivanne, mutta ehkä ensi kesänä ne pöksyt oikeesti sujahtaa jalkaan!


Huomisesta alkaen vyötäröään taas etsiskellen

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti