perjantai 6. helmikuuta 2015

virtaa aamujumpasta

Eilen en jaksanut lähtee äiti-lapsi -jumppaan. Huonosti nukuttu yö, joten jumppa sai jäädä väliin. Tänä aamuna olin jo tormakasti ysiltä kahvakuulailemassa. Vähän turhan aikainen jumppa mun makuun, mutta kyllä tuli taas hyvä mieli kun jaksoin lähtee! Koko päivän on ollut energinen olo! Huomenna on kympiltä aamulla myös kuulatunti, se aika sopii mun vartalolle ysiä paremmin! Eli näyttäis vahvasti siltä, että neljä jumppaa napsahtaa tällekin viikolle.

Aamulla kipasin myös puntarilla. En oo koskaan aiemmin käynyt näin varhain vaa'alla ja suu loksahti auki kun näin lukemat: 68,1! WHAT?!? Paljonkohan paino voi vuorokauden aikana heitellä? Aamun aloitan aina puolella litralla vettä ja aamupalankin olin syönyt, että nestettä elimistössä ainakin oli reilusti. Molemmat tissit tyhjänä, joten siitä varmaan -0,5 kg ;). Loistofiilis enivei hiihdellä jumppatunnille, vaikka mihinkään kirjoihin ja kansiin en tota painoa merkkaakaan.

Herkkupäivä on tänään. Iltapäivästä kävi vieraita ja leivoin sienipiirakkaa. Suppilovahverot <3 <3 <3 Tarjolla oli myös keksejä ja suklaata. Söin yhden keksin ja otin yhden palan suklaata. WHAAAAAT sillekin!?!!? Eikä edes tehnyt tiukkaa syödä vaan vähän. Sorruin tossa yks päivä ostamaan uuden sekoituksen Turkinpippureita. Saas nähdä maltanko olla avaamatta pussia illalla. Onneks pussi painaa vaan 150 g.

Mitä mainioimmalla fiiliksellä viikonloppua kohti

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti