maanantai 16. helmikuuta 2015

paluu arkeen

Aamu alkoi kaurapuurolla ja mustikoilla. Pitkästä aikaa pakastin taas pursuilee marjoista. Pieni lenkki vaunujen kanssa päivällä, aurinko lämmitti ihanasti ja ilmassa oli selvästi jo aavistus keväästä! Koko päivän teki ihan hurjasti mieli tyhjennellä herkkukaappia. Edellisviikko kun meni enemmän ja vähemmän herkutellessa niin normiarkeen palaaminen onkin ollut yllättävän vaikeeta.

Pyöräilin jumpalle ja hölkyttelin 1,5 km matolla. Hiki alkoi virrata jo ensimmäisten juoksuaskelien jälkeen. Huomasi kyllä, että viikon syömiset ja varsinkin lauantain juomiset oli pistäneet kropan tukkoon. HIITti ei kulkenut ollenkaan, parasta tunnissa oli , että se vihdoin loppui! Burpeet kurkussa sai hypätä viimeset hypyt. Voittajafiilis kuitenkin, että sain taisteltua jumpan läpi, vaikka jo alkulämpässä reidet tuntu olevan yhtä aikaa betonia ja velliä.

Puntarilla kävin myös, 69,5 kg. Oon tyytyväinen, et paino alkaa edelleen kutosella. Vyötärö 86,5 cm. Tästä on hyvä jatkaa jumppaviikkoa, vaikka alku tahmeelta tuntuikin. Illalla pitää vielä venytellä, ettei huomenna oo niin jumissa.

Hymy huulessa ja tukko jalassa

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti