lauantai 21. helmikuuta 2015

välipunnitus ja mittanauhailua

Muutama päivä on ollut melko hiljaiseloa jumpalta. Vauva treenaa konttaamista ja karhukävelyä, päivin ja öin. Ainakin kerran tunnissa on neiti kontallaan sängyssä ja maustaa liikkumisharjoituksiaan riemukkailla ja vähemmän riemukkailla kiljahduksilla! Torstain ja perjantain jumpat vaihtu päikkäreihin. Viime yö oli jo vähän parempi ja aamukympin kuulatunnille polkaisin kirjaimellisesti jännittävässä kelissä. Muuta kunnon sivuluisu, mutta fillari pysyi onneksi pystyssä. Hiki tippui otsalta koko tunnin ajan ja reittä ja hanuria poltteli varsin mukavasti. Kolme virallista jumppaa ja yks kotijumppa tämän viikon saldona. Huomenna on taas välipäivä.

Puntarillakin käväisin tänään. 68,7 kg. Tästä riehaantuneena kaivoin mittanauhan pitkästä aikaa esiin ja ilouutiset sen kun jatkuvat: 85 cm, eli kaikkiaan 4 cm vyötäröltä karistettu! Ou jee!

Eilen herkuttelin yhdellä Snickersillä ja tänään kävin Makuunissa. Melko maltillinen saalis pussin pohjalla ja namut on syöty jo päivällä kaverille kanssa- tyyliin. Yksin rapisuttelu lasten nukahdettua ajaa meikäläisen ylinopeaan ja tehokkaaseen namujen tuhoamiseen. Loistavalla fiiliksellä huomisen huilipäivän jälkeen lähden tavoittelemaan maagista 68:n kilon rajapyykkiä, silloin painaisin vähemmän kun ennen ensimmäistä raskautta. Keskivartalon koostumus on edelleen kaukana ajasta ennen raskauksia, mutta hissukseen tiivistymään päin tässä ollaan!

Saturday night fever!

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti