keskiviikko 18. helmikuuta 2015

hyvä hiki, parempi mieli

Eilinen oli välipäivä jumpalta, muttei jumpasta. Tein humppajumpan kotona. Iskelmää puhelimesta ja kuntopiiri olkkarin lattialla. Haara-perushyppyjä, kyykkyjä, vatsaa, askelkyykkyjä, hiihtohyppyjä, punnerrusta, lankkuja suorille ja kyljille ja ihanan kamalat burpeet loppuhuipennukseksi. Näitä kaksi kiekkaa. Treenin kesto napakat parikymmentä minuuttia. Hyvä hiki tuli ja välillä lisäpainona toimi nuori herra 3- vee, joka omien sanojensa mukaan on myös äidin "komentaja". Jillianmichaelsmaiseen tyyliin poika tsemppasi muoria, "jaksaa,jaksaa, ylös sieltä, nyt et kyllä lopeta!!!", "vielä viis pulpeeta ja sitten tauko!".

Tänään olin jo ysiltä spinningissä. 45 minuuttinen sujahti nopeasti ja aamu oli kiva aloittaa kunnon hikiliikunnalla! Kaksi-kolme päivää vaivannut namupäänsärkykin alkaa väistyä. Äkkipysäys viikon herkuttelun jälkeen sai taas elimistön janoamaan sokeria.

Huomenna on kahvakuula taas aamusella ja perjantaina HIITti. Viikonloppuna huilaan jumpalta. Syömiset rullaa ja namuntuska on väistymään päin. Ulkona on aiiiiivan mahtava keli, joten taidetaan lähtee vielä pulkkamäkeen!

Kevättä rinnassa

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti