perjantai 23. tammikuuta 2015

bonusjumppa ja herkkupäivä

Eilinen äiti-lapsi -jumppa oli melko iisi. Uusi ohjaaja ja erilaiset liikkeet, mutta pieni hiki on parempi kuin ei hikeä ollenkaan! Pääasia kuitenkin oli, että vauva nautti myös. Tänäänkin pääsin jumpalle, vaikka luulin, et saisin tälle viikolle vaan kolme jumppakertaa. Aamun HIITti ei irronnut ihan samalla tavalla kun iltapäivästä. Tarkotus oli lämmitellä soutamalla tai juosten ennen jumppaa, mutta vauva päättikin tehdä ns. niskarit ennen lähtöimetystä, joten alkulämpät otettiinkin riisumis-pesemis-pukemisharjotuksella! Siistiä sisätyötä tämä mammalomailu.. Not!

Eilen kieriskelin namutuskissani kun Mies maisteli pari suklaapalaa. Tää viikko on muuten syömisten suhteen mennykin helposti. Kasvisten osuus on kasvanut huomattavasti ja useamman kerran viikossa toinen lämmin ruoka on ruokaisa salaatti. Marjat on hävinny pakastimesta, mut onneks äitini on myös leipomisen ohella himomarjastaja, joten sieltä saadaan niin paljon marjoja kun jaksetaan syödä!

Herkkupäivää kaavailin tälle illalle. Kävin jo tarkastamassa, et Snickersit on vielä tallessa.. Ja pari lakua kyytipojaksi, tästä ei perjantai enää parane! Tästähän on jo kaksi viikkoa kun viimeksi oon karkkia syönyt!

Suupieliään jo pyyhkien

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti