maanantai 19. tammikuuta 2015

varhennettu punnitus

3. viikko laihista alkaa. Eilinen oli välipäivä jumpalta, tänään pääsin taas HIITin makuun iltapäivästä. Hyvää tuskaa! Jalat on vetelänä ja hanuria pakottaa, loistava fiilinki siis! Ennen HIITtiä ennätin vielä juosta matolla kilometrin.

Keskiviikkona en pääse jumpalle, enkä siten myöskään puntarille, joten varhensin tämän viikon punnitusta. Paino 70,3 kg eli -1,1 kg viime viikosta! Vyötäröltä on lähtenyt kaikkiaan 1,5 cm, mahamakkarat mahtuvat 87,5 senttiin.

Välitavoite painon suhteen on päästä alle 70:n kilon. Oon miettinyt mukavaa palkintoa, kunhan mittarin lukema alkaa kutosella. Ruoka- tai herkkupalkka ei varmaan oikeen sovi laihduttajalle, vaikka mieluiten palkinnoksi käviskin överipussi Makuunista.. Joku uusi vaate, kampaajakäynti tms.. Mä oon korkkari-ihmisiä henkeen ja vereen, joten uudet kaunokaiset vois toimia porkkanana.

Ensimmäisen raskauden aikana kun paino alkoi nousta, lohduttauduin sillä, että ainakin mulla on ihania kenkiä, jos mitkään muut vaatteet ei mahdu päälle. Niinhän siinä kävi, että jalkaholvi painui painon takia ja 37 paria kenkiä jäi käyttämättömiksi!

Korkkarin kuvat silmissä uusia lukemia puntariin metsästäen

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti