keskiviikko 14. tammikuuta 2015

puntaripäivän mustat ajatukset

Nyt tekis mieli kirjottaa aika monta rumaa sanaa. Suurin toivein hyppäsin jumpalla puntarille. Tulos: 71,5 kg, eli 1,1 kg enemmän kun viikko sitten! Mitä he%¤%&¤ttiä?!? Ensimmäinen ajatus: heti kotiin päästyä kaksin käsin suklaata huiviin! Ihan turhaa koko fucking laihdutus, jos paino vaan nousee! Itku kurkussa taistelin kahvakuulatunnin läpi.  Unohdin jumppapaidankin kotiin, jouduin joka mutkaa ja poimua nuoleva toppi päällä nolostelemaan. Peilistä kurkisteli tynnyri. Pettyneenä, mutta silti hyvä hapotus kropassa tulin kotiin. Herkkukaappi on pysyny kiinni.

Eilen oli koko laihiksen pahin herkkutuska illalla. Namikaapin kuiskinta oli vaihtunu huudoksi ja melkein annoin houkutukselle periksi. Vauva nukahti harvinaisen pitkän tuudittelun jälkeen unille kymmenen maissa, rättiväsyneenä olis ollu taivaallista hautautua sohvalle karkkipussin kanssa. Rahkaa ja hedelmiä kuitenkin kasasin iltapalaksi.

Vyötäröltä oli onneks kadonnut sentti (nyt 88 cm), lohduttakoon se edes vähän synkkää mieltä. Pyllynympärys edelleen 95 cm.

Kadonnutta vyötäröä edelleen etsiskellen

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti