maanantai 26. tammikuuta 2015

vanhoja tapoja ja valvottuja öitä

Mistä on tämä muori tehty? Suklaasta ja keksistä ainakin. Varmasti monesta muustakin herkusta jos kykenisin muistamaan mitä on tullu suuhun kipattua parina viime yönä. Vauva sairastui lauantai-iltana. Kuumetta sata astetta, yskää, vuotavaa nenää, oksennusta, huutoa. Mikään muu ei auta kuin äidin syli. Tunteja kävelyä, keinuttelua, tuudittelua, tuutulauluja. Äidillä huoli pienestä, vauva kainalossa herkkukaapin ohi, joulusuklaa poikineen eksyy tuulen suojaan. Omena suuhun vaan, tässä kinkussa on ainakin rasvaa viikonlopun jäljiltä!

Miten sitä onkaan niin helppo palata entiseen?!? Nyt taas parin tunnin unien jälkeen on helppo ruoskia itseään ja sadatella niitä tuhansia kaloreita jotka komeilevat lanteilla! Olis pitäny ottaa suklaan sijaan vaikka omppu, ihan yhtä nopeeta evästä..

Onneks vauva voi paremmin, nuhanenän aurinkoinen hymy lievittää pullukan morkkista kummasti! Aamukin on aloitettu mustikoilla ja rahkalla. Tämän päivän jumppa jää kuitenkin väliin. Henkseleitä on turha paukutella tämän viikon punnituksessa.


Herkkukaapin oveen lukkoja viritellen


Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti