maanantai 12. tammikuuta 2015

toiseen viikkoon

Eka viikko takana. Saldona 3 jumppakertaa, alkuviikon armoton herkkutuska, yksi namipäivä.Vanhojen tapojen välttelyä ja uuden opettelua. Vettä joka välissä. Huonosti nukuttuja öitä. Kuntoilun riemua. Herkkukaapin väijyntää.

Siirsin lauantain namupäivän sunnuntaille. Yksi pulla, pari suklaapalaa, puoli pussia Missä X:iä. Melko hyvä suoritus tällaselle herkkuassille. Erityisen ylpeä olin siitä, että varmaan ensimmäistä kertaa ikinä pystyin jättämään pussin kesken. Aamulla yöpaidan helmasta vierähti yksi karkki lattialle (kyllä, söin namut salassa yksin) ja MÄ LAITOIN SEN ROSKIIN edes nuolaisematta!

Peilikuva vittuilee edelleen. Eihän vuosien saalista viikossa sulateta! Mieli tekee vetää mahaa sisään ja haaveilla uusista, istuvista ja pimakoista farkuista! Viimeiset puoli vuotta oon hiihdellyt löysissä huppareissa, mahaa piilotellen. Mukamas helppo imetysvaate, mut kyllä se vaan niin on, että makkarat mä niiden alle haluun hävittää. Mammahousuilla vois heittää jo vesilintua. Keskiviikkoisin on puntari- ja mittauspäivä. Kiloja enemmän toivon lähtevän senttejä.

Iltapäivällä kokeilen HIIT-tuntia. Ilmeisen rankka puolituntinen luvassa. Jumpalle on matkaa noin kilsa, meen sinne hölkällä, koska jumppa on niin lyhyt. Tällä ja ens viikolla ajattelin kokeilla erilaisia ryhmäliikuntatunteja joilla en  oo ennen käynyt. Yksi juoksu johonkin väliin. Katotaan nyt muutama viikko miten paino lähtee laskuun. Kunhan imetys alkaa hiipumaan niin ruoasta pystyy nipistämään enemmän. Mulla on vielä PT:n tapaaminen käyttämättä.

Jumpalle tukka putkella kirmaten ja tulpat korvissa herkkukaapin kutsua vaimentaen 

Rouva K


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti