maanantai 5. tammikuuta 2015

uuden alku

Makea elämä, se on tarttunut lanteille. Ja suolainenkin. Rasvaa unohtamatta.. Nameja, suklaata, pizzaa, hampurilaisia, vähän lisää nameja ja nameja ja nameja, väliin suolaa ja rasvaa ja kierros alkaa taas alusta. Peilikuvalle irvistän ja näytän keskaria. Miten tässä näin kävi? No, se tavallinen tarina tietenkin. Kaksi lasta, valvottuja öitä, käsi eksyy helposti namukaapille. Nyt on muutoksen aika!

Tämä blogi kertoo äitiyslomalla olevan 32- vuotiaan naisen tavoitteesta päästä entisiin mittoihin, ettei kesätoppeja tarvitsisi käyttää enää hattuina! Suhde omaan vartaloon, pesäero herkkuihin, kuntoilu, perhe, ystävät, puntarin lukemat, näiden ympärille kirjoitukseni kai sijoittuvat. Koskaan en ole ennen blogia pitänyt, joten katsotaan mitä tästä tulee.

FAKTAT:

ikä: 32

perhe: aviomies ja kaksi lasta, 3- vuotias poika ja 0,5- vuotias tyttö

pituus: 172 cm

paino: 72,5 kg

tavoite: - 7,5 kg

toimintasuunnitelma: terveellistä/normaalia kotiruokaa, herkut veks, yksi maltillinen namupäivä viikossa sallitaan, jumpalle noin 3 kertaa viikossa, elämäntapamuutos


Näillä eväillä kohti miellyttävämpää peilikuvaa! Keskiviikoksi on varattuna kahvakuulatunti. Tänään loin viimeisen kaihoisan katseen herkkukaappiin, jossa majailee vielä pari avaamatonta joulusuklaarasiaa!


Uusista uikkareista haaveillen

Rouva K






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti