lauantai 17. tammikuuta 2015

langennut laihduttaja

Juoksutreffit eivät onnistuneetkaan, suunnittelematon välipäivä kuntoilusta eiliselle. Miehen veljen luona pidetty pizzaperjantai ei ainakaan parantanut tilannetta, eikä se pieni jätsikippojaan saa pullukkaa hurraamaan suoritukselleen. En vaan pystyny vastustamaan kiusausta, perhana!!!

Aamusta otin henkisen niskalenkin itsestäni ja suuntasin kymmeneksi kahvakuulatunnille. Kuonokopalle olis ollut käyttöä, sen verran hampaat irvessä annoin kuulalle kyytiä. Hiki virtasi ja sellun tirinän saatoi melkein kuulla! Viikon neljäs jumppa takana!

Iltapäivällä olikin pitkään suunniteltu ravintolareissu parhaiden kamujen, Toverin ja Kaverin, kanssa. Ihanaa ruokaa ja vielä parempaa seuraa lähiruoan merkeissä. Eka reissu piiitkään aikaan ilman vauvaa, jos jumppakäyntejä ei lasketa. Melkein kolme tuntia vain aikuisseurassa! Naurua kyyneleet silmissä, tilannekomiikkaa ja hassuttelua. Ja suklaakakkua.. Arvoin pitkään otanko jälkkäriä, karkkejakin kun suunnittelin tänään maistelevani. Makuuniin en sitten mennytkään, herkkukaapillakaan en oo käyny. Riittäköön se suklaakakku lisukkeineen tällä kertaa. Snickersit kyllä polttelee niin paljon, että sille kuonokopalle olis tarvetta kotioloissakin..


Kiusausta vastustellen

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti