tiistai 13. tammikuuta 2015

mitä HIITtiä?!?

Takapuolijumi, takareisijumi,vatsapolte, koko kropassa mukava kankeus! Puolituntinen HIIT-jumppaa eilen vierähti nopeesti, mutta hikisesti. Hölkyttely jumpalle noin 10 min, soutulaitteella myös 10 min, 30 min HIITtiä ja hölkytellen ja välillä kävellen kotiin. Treenin kesto kaikkiaan noin tunti. Helppoja liikkeitä korkeella sykkeellä ja lyhyillä tauoilla. Heti tunnin jälkeen oli vaikee sanoa oliko hyvä vai paha olo, mut jo pukkarilla fiilis oli mitä mainioin! Ehdottomasti otan jumppaohjelmistoon HIITit kerran viikkoon!

Laihis on siis oletettua helpommin pyörähtänyt käyntiin. Motivaatio ja asenne on kohdallaan. Vielä ei kropassa huomaa mitään muutosta, mutta yleisesti vointi on parempi ja energisempi, vaikka unitunteja yössä on vähemmän kuin kuukausiin. Vauvalla on joku ihme kausi taas menossa, yöllä heräillään tunnin-kahden välein ja aamuyöstä valvotaan tunti tai kaks. Myös vauva on löytäny liikkumisen riemun!

Huomenna on punnituspäivä. Pelonsekaisella jännityksellä odotan vaa'alle astumista. Lopahtaako innostus jos paino ei heti ala tippumaan? Tai jos vyötäisiltä ei katoa sentin senttiä?

Pakkasilmasta nauttien ja lenkkareita jalkaan sovitellen

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti