torstai 8. tammikuuta 2015

kaikki tiet vievät herkkukaapille

Neljäs herkuton päivä. Kaks päivää on särkenyt päätä. Herkkukaapin ovessa on pullukkaa puoleensa vetevä magneetti. 5 Snickersiä, kolme joulusuklaarasiaa (kaksikerroksisia), vihreet kuulat (yäk, mutta vetäisin tähän tuskaan nekin), jotain toffeepaloja, Geishoja, you name it! Toinen magneetti on käsilaukussa: Missä X:t (no missäköhän, vasemmassa sisätaskussa, liian lähellä) ja pehmeet turkinpippurit. Kolmio täydentyy keksikaapilla. Kuin huomaatatta matka kulkee näille pisteille, mutta vielä oon pysynyt lujana. Olkkarista herkkukaapille olis varmasti muodostunu jo ura, jos lattiamatsku ei olis niin kovaa.. Muutama nami ihan vaan ohi kävellessä eksyy niin huomaamatta suuhun.

Ah, jumppakausikin saatiin avattua. Eilen kahvakuulailtiin. Yleistreeni koko kropalle. Ihana pieni jumi takareisissä ja vatsalihaksissa! Virallinen aloituspaino jumpan vaa'alla näytti 70,4 kg. Vyötäröllä huimat 89 cm, metrimitta riittää just ja just hanurin ympäri, 95 cm. Rintamusta on turha imetyksen takia mittailla ja mittauspaikkakin saattasi vaihdella jossain solisluiden ja navan välillä, imutiheydestä riippuen ;) Olen siis mallia keskivartalolihava. Raskauskilot valahtivat pyllyyn asti, mut normaalisti sellu kertyy vaan vatsaan.

Tänään on Toverin kanssa kaupunkitreffit. Yksi haaste siis edessä lisää. Onneksi lounas on syöty kotona, mutta kahvillehan me saatetaan eksyä. Yksi pulla päivässä pitää luut niin mukavasti piilossa..


Päiväkahviherkkua syvästi kaivaten

Rouva K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti