tiistai 6. tammikuuta 2015

toisen päivän tunnelmia

Jo toinen päivä ilman herkkuja. Alkaa vähän kiristää. Edellisestä laihiksesta muistan , että ekat kaksi viikkoa on tuskaa, sitten alkaa helpottaa. Päänäsrkyä, ärsytystä, tiuskintaa.. Lauantain namupäivää alkaa kuitenkin odottaa tosissaan jo viimeistään keksi.. eikun keskiviikkona. Edellinen laihis oli siis keväällä 2012. Samaisella reseptillä, eli yhden herkkupäivän ja kolmen jumpan yhdistelmällä pudotin noin 6 kiloa. Yllättävän kevyttä, kun pääsee vauhtiin. Sitten tulikin kesä, ja grilliherkut. Pitihän ne jollain huuhdella alaskin. Ja jälkkäriksi namuja. Jätskiä myös. Yritettiin toista lasta joten eihän ne takaisin syödyt kilot haitannut, kohtahan niitä tulisi taas lisää. Lapsen jälkeen kuntoon taas!

30 vuotta. Mun kroppani kesti aika hyvin siihen asti. Sitten alkoi alamäki. Lukiossa kaverin kanssa päiviteltiin kun puntari näytti melkein 50 kg. Kuka nyt painaa yli 50 kiloa?!? 10 munkkia päivässä ei näkynyt missään. Nykyään yhden munkin syönnistä tulee yksi leuka lisää. Lähdin opiskelemaan ja puntari hipoi kuuttakymmentä. Hiljalleen kilo tai pari tuli vuodessa lisää. Uikkarikunnossa oltiin edelleen. Luennoilta luikahdettiin Mäkkäriin Toverin kanssa. Toverista tulee oma postauksensa, mutta hän on ystävä isolla yyllä. Samalla hoikkuusmetsällä ollaan. 

Ensimmäinen raskaus 2010. Ihanaa aikaa, peilistä katsoi onnellinen nainen. Ajattelin tehdä erillisen tekstin raskauksista ja synnytyksistä, joten aiheesta myöhemmin.

Porukat kävi tänään kylässä. Äitini on himoleipuri. Pyysin, etteivät toisi herkkuja. Tuli pussillinen croisantteja.. Äiti <3

Eilen kävin lenkillä. Vajaa viikko onkin mennyt sairastupaa pidellessä .Vesirokko lapsissa. "Helpommalla pääsee, kun sen sairastaa pienenä". Mikä ihana valhe! Aika monta Snickersiä meni vauvaa hympytellessä. Huomenna pääsee jumpalle! Jei!
  


Helpottaa herkuntuskaa kun blogia rustaa

Rouva K

2 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän mielenkiintoinen tämä sun blogi ja se mistä kirjoitat!! Tosi jännää seurata, kun muut yrittävät olla herkkulakossa. Itsellänikin on ollut jo pitkään herkkuvapaa elämäntapa tavoitteideni vuoksi, joten jos kiinnostaa käydä seuraileen mun blogia, niin jätän linkin:) ftnssjulia.blogspot.fi

    Ja tsemppiä sulle tosi paljon!! Toivottavasti saavutat tavoitteesi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Itsekin jännityksellä odottelen tavoitteiden saavuttamista! Jep, käyn lukemassa blogiasi, kiitti linkistä!

      Poista